Doneer

Versterk de oproep

In de week van 9 mei knalde #normaaloverdrugs met een compleet nieuwe campagne de wereld in: een sprookjesboek over drugs! Elke minister, staatssecretaris, kamerlid, gemeenteraadslid en vele mediapersoonlijkheden krijgen het boek ‘De middelen van de koning’ op de deurmat. Zorgen zij dat Nederland lang en gelukkig zal leven?

Wij denken dat ze nog wel wat extra aanmoediging kunnen gebruiken. Daarom vragen we jou: lees de verhalen, praat erover en deel ze met vrienden, familie en politici. Lees hier de online versie of doneer 50 euro of meer en ontvang een hardcopy!

Vorige campagne

Van 15 t/m 28 november waren overal in het land de posters van #normaaloverdrugs te zien. In bushokjes, op metrostations, langs snelwegen en op social media kwamen knallende oneliners te staan om de vastgeroeste discussie over het drugsbeleid op te schudden. Maar posters en advertenties waren en zijn niet genoeg. Er is draagvlak nodig, lawaai uit de samenleving. Help jij?

Doneer!

Hoe meer budget #normaaloverdrugs beschikbaar is, hoe meer lawaai we kunnen maken en hoe langer we het volhouden. Tot de politiek wel móet luisteren. Voor elke 2000 euro hangen de bushokjes nog eens vol. Voor 5000 euro is er weer snelwegreclame. En voor 20.000 euro een pagina in een landelijke krant. Of het geld wordt gebruikt voor de volgende actie begin 2022!

Welk bedrag je ook doneert, het campagneteam is je er dankbaar voor. En: doe vooral #normaaloverdrugs. Laat zien hoe het kan.

close

Meld je aan voor de nieuwsbrief