Skip to main content

Doneer

Versterk de oproep

We hebben jouw hulp nodig! #NormaaloverDrugs heeft afgelopen jaar een mooie start gemaakt, maar we willen nog veel groter worden! En daarvoor is geld nodig. Hoe meer budget #NormaaloverDrugs heeft, hoe meer lawaai we kunnen maken. Tot de politiek wel móet luisteren.

Daarom vragen we jou: vind jij ook dat het drugsbeleid moet veranderen? Doneer en help ons lawaai te maken! Doneer je 15 euro of meer, dan krijg je van ons het limited edition sprookjesboek ‘De middelen van de koning’ opgestuurd. Maar welk bedrag je ook doneert, wij zijn je erg dankbaar. Want zonder jou is er geen #NormaaloverDrugs.

Vorige acties

In juni 2022 waren de rekken van Boomerang gevuld met de mooie uitingen van onze campagne. Het meeneempercentage lag rond de 93%, dat zijn 165.000 kaarten.

In de week van 9 mei knalde #normaaloverdrugs met een sprookjesboek over drugs de wereld in. Elke minister, staatssecretaris, kamerlid, gemeenteraadslid en vele mediapersoonlijkheden kregen het boek ‘De middelen van de koning’ op de deurmat. Zorgen zij dat Nederland lang en gelukkig zal leven? Lees hier de online versie of doneer 15 euro of meer en ontvang een hardcopy!

Van januari tot juni kon iedereen kosteloos stickers en posters bestellen op deze website met de oneliners uit de eerste campagne. We hebben fantastische foto’s ontvangen van onze stickers en posters op de mooiste plekken.

Van 15 t/m 28 november 2021 waren overal in het land de posters van  #NormaaloverDrugs te zien. In bushokjes, op metrostations, langs snelwegen en op social media kwamen knallende oneliners te staan om de vastgeroeste discussie over het drugsbeleid op te schudden.

Laat je horen!

Maar posters, boeken en advertenties waren en zijn niet genoeg. Er is draagvlak nodig, lawaai uit de samenleving. Help jij? Lees het sprookjesboek en de argumenten op onze website, praat erover en deel ze met vrienden, familie en politici. En: doe #NormaaloverDrugs. Laat zien hoe het kan.

Aanmelden nieuwsbrief

Vink onderstaande optie aan. *

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten