Skip to main content

Amsterdam, 15 mei 2023

Geachte leden van de Tweede Kamer,

Duizendmaal dank voor het aanstaande verbod op Nieuwe Psychoactieve Stoffen. Dankzij u rijd ik straks rond in een gloednieuwe BMW. Mijn 06 staat nu al roodgloeiend. Het wordt een prachtige zomer.

De vraag naar designerdrugs neem ik graag voor mijn rekening, als legale handelaren niets meer mogen verkopen. Ik voeg ze gewoon toe aan het menu, naast XTC, GHB, speed en coke. Dan bied ik mijn klanten meteen wat sterkers aan, dat is goed voor de illegale handel. Straks kan ik naar de club in mijn nieuwe designeroutfit. Dankzij u!

Ik doe trouwens niet aan leeftijdscontrole of voorlichting. Al dat softe gedoe. Bij mij kan iedereen gewoon bestellen wat hij wil, wanneer hij wil en hoeveel hij wil. Ik importeer die shit gewoon direct uit Bangladesh en Myanmar, want daar zitten de goedkoopste labs. 

Controle op kwaliteit kost alleen maar geld. En als het fout gaat, dan gaat het maar fout, dat is niet mijn verantwoordelijkheid. Dan hadden die mensen maar geen drugs moeten gebruiken. Zo denkt u er toch ook over? Wij begrijpen elkaar!

Uw vriend,

D.R. Ugsdealer

Deze brief is cynisch. Helaas geldt dit ook voor de feiten, want het beleid benadert daadwerkelijk de hierboven beschreven situatie. En dat is allesbehalve grappig. Wij roepen alle Tweede Kamerleden op om zich goed te laten informeren over de consequenties van de ogenschijnlijk logische aanvulling op de bestaande wetgeving die in juni in de Tweede Kamer behandeld wordt.

Lees ook argumenten, meningen, feiten én een alternatief voorstel.

Aanmelden nieuwsbrief

Vink onderstaande optie aan. *

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten